İtso Üyelerini Fuara Ücretsiz Götürecek

İtso Üyelerini Fuara Ücretsiz Götürecek
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) 28 Eylül 2014 Pazar günü, mobilyacı üyelerini İstanbul’da düzenlenecek sektör fuarlarına ücretsiz olarak götürecek.

- İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) 28 Eylül 2014 Pazar günü, mobilyacı üyelerini İstanbul’da düzenlenecek sektör fuarlarına ücretsiz olarak götürecek.

İTSO Başkan Yardımcısı Ömer Semiz, 27 Eylül - 01 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü’deki TÜYAP Fuar Merkezi’nde, eş zamanlı olarak mobilya sektörünü yakından ilgilendiren iki fuarın birden düzenleneceğini söyledi. Semiz, 27’nci Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ 2014) ve 17’nci Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı (İNTERMOB 2014) fuarlarında inceleme yapacak üyeleri için ücretsiz fuar ziyaret programı düzenleneceğini söyledi.

Fuar ziyaret programına katılmak isteyen İTSO üyelerinin en geç 26 Eylül 2014 tarihinde mesai bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerektiğini belirten Ömer Semiz, “Otobüsler Pazar günü saat 06.30’te Yelken Halı Saha önünden hareket edecektir. Programa katılan üyelerimiz için öğlen yemeği de ücretsiz olacaktır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.