‘İyi Bak Kendine’ Önümüzdeki Sezon Yeni Bir İsme Emanet

‘İyi Bak Kendine’ Önümüzdeki Sezon Yeni Bir İsme Emanet
Ruh ve beden sağlığına ilişkin merak edilen konuların ele alındığı ’İyi Bak Kendine’ programı, yeni yayın döneminde Şaban Özdemir’in sunumuyla Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.Ruh ve beden...

Ruh ve beden sağlığına ilişkin merak edilen konuların ele alındığı ’İyi Bak Kendine’ programı, yeni yayın döneminde Şaban Özdemir’in sunumuyla Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Ruh ve beden sağlığına dair merak edilen konuların ele alındığı ’İyi Bak Kendine’ programı, yeni yayın döneminde Şaban Özdemir’in sunumuyla ekrana gelecek. Uzman isimlerin katılımıyla gerçekleşecek program yeni yayın döneminde de Ülke TV ekranlarında yayınlanacak. Türkiye’nin koruyucu ruh sağlığı programı olan İyi Bak Kendine’nin yeni sezondaki ilk yayını 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek ve program her cumartesi seyirciyle buluşacak. Daha önce Uğur Canbolat’ın sunumuyla ekranlara gelen, bu sezon Şaban Özdemir’in hazırlayıp sunacağı programda psikoloji, psikiyatri ve nörolojiye dair sorular multidisipliner bir anlayışla yanıt bulacak.

Aralarında Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da bulunduğu, Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi’nin akademik ve uzman kadrosunun da katılımıyla gerçekleşecek programda ruh ve beden sağlığına dair bilinmeyenler masaya yatırılacak ve bilinmeyenlere ışık tutulmaya çalışılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.