İzci Konağı’nda Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı

İzci Konağı’nda Yeni Dönem Çalışmalarına Başladı
Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı izcilik ünite çalışmalarını, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü "İzci Konağı Projesi" başladı.

Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı  izcilik ünite çalışmalarını, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü "İzci Konağı Projesi" kapsamında, izci konağı olarak kullanılan, Deli Gönüller Konağı’ndaki açılış programıyla başlattı.

18 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılan program; şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa kulüp yöneticileri, liderler ve çok sayıda izci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Ahmet Özkul; geçtiğimiz yıllarda çeşitli mekanlarda yapılan izcilik çalışmalarını 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında, uzman liderlerin hazırladıkları müfredat çerçevesinde, izci konağında açık ve kapalı alan çalışmaları ile daha güzel ve verimli hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Özkul; “yeni dönemde yapacağımız çalışmaların, tüm lider ve izcilerimizle sağlıklı ve hayırlı bir şekilde devam etmesini diliyorum” dedi.

Program, liderlerin önderliğinde yapılan izci oyunları ve yarışmalardan sonra,  verilen ikramlarla sona erdi.

Programın ardından izciler söyledikleri marşlar eşliğinde yürüyerek, Demirciler Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Kıbrıs Meydanı’nı kapsayan mini bir şehir turu atarken, çarşı esnafının ve vatandaşların izcileri ilgi ile izledikleri gözlendi.

20141018_104347.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.