İzmek, Öğrencilere Destek Olmaya Devam Ediyor

İzmek, Öğrencilere Destek Olmaya Devam Ediyor
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü öğrencileri, ‘Eğitim Psikolojisi‘ dersi kapsamında sosyal sorumluluk projelerini İZMEKİ’te gerçekleştirdi.İzmit Be...

Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü öğrencileri, ‘Eğitim Psikolojisi‘ dersi kapsamında sosyal sorumluluk projelerini İZMEKİ’te gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), İzmit halkına mesleki eğitimler verirken şehirdeki eğitim kurumlarına da eğitimlerinde destek olmaya devam ediyor. İZMEK son olarak Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü öğrencilerine projelerini gerçekleştirmeleri için kapılarını açtı. ‘Eğitim Psikolojisi’ dersleri kapsamında sosyal sorumluluk projeleri için İZMEK kurslarından destek alan öğrenciler, projelerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Projeyi geçekleştiren grup üyeleri Gizem Özcan, Zeynep Okutucu, Özge Atasoy, Ayşenur Yaran ve Büşra Bayır, amaçlarının belli zaman aralıkları ile kurs yerlerine giderek, yaygın eğitim gören bireylere eğitimleri sırasında sağlıklarını da göz önünde bulundurmaları için egzersiz hareketlerini öğreterek onları bilinçlendirmek olduğunu ifade ettiler.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ DERSLERİ KAPSAMINDA OLAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ İZMEK’TE HAYATA GEÇİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.