İzmir Atatürk Lisesi 85 Mezunları 30 Yıl Sonra Kep Giydiler

İzmir Atatürk Lisesi 85 Mezunları 30 Yıl Sonra Kep Giydiler
İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği bir ilke imza atarak 85 Yılı mezunlarını 30 yıl sonra bir araya getirdi.Kuşadası’nda gerçekleşen buluşmaya Türkiye’nin dört bir yanından yüzden fazla mezun katıl...

İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği bir ilke imza atarak 85 Yılı mezunlarını 30 yıl sonra bir araya getirdi.

Kuşadası’nda gerçekleşen buluşmaya Türkiye’nin dört bir yanından yüzden fazla mezun katıldı. İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Murat Saraç’ın açılış konuşmasıyla başlayan gecede 85 Mezunu tanınmış gazeteci Fatih Portakal’a Dernek tarafından düzenlenen 2015 Başarı Ödülleri Kapsamında "Yılın Gazetecisi Ödülü" verildi. Ödülünü Lise öğretmenlerinin elinden alan Portakal yaptığı konuşmada İzmir Atatürk Lisesinin Türkiye’de çok haklı bir yere sahip olduğunu belirterek, her yerde bu Lisenin mezunu olduğunu anlattığını ve mezuniyet yüzüğünü gururla taşıdığını anlattı. Verilen ödül nedeniyle de büyük onur duyduğunu, bu ödüle layık olabilmek için daha çok çalışacağını söyledi ve Derneğe teşekkür etti.

Kuşadası’ndaki ödül töreninin hemen ardından düzenlenen kep töreni ile de 85 mezunları gençlik günlerine dönerek cüppe giydi, okul marşı eşliğinde kep fırlattı. Son derece renkli görüntülerin yaşandığı gecede sahne alan ünlü sanatçı Cenk Bosnalı ise tüm mezunları coşturdu. Yıllar sonra buluşmanın heyecanı ve mutluluğu ile eğlenen mezunlar bir sonraki yıl buluşmak için sözleşti. Dernek Başkanı, 85 Mezunu Murat Saraç yaptığı açıklamada " Mezunlar Derneği olarak çok anlamlı bir geceye imza attık. Türkiye’nin dört bir yanından pek çok arkadaşımız yıllar sonra birlikte olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde bir araya geldi, eski günleri andı. 30 yıl önce gerçekleştiremediğimiz kep töreni heyecanını çocuklarımız ve ailelerimizin huzurunda yaşadık. Bizi bugün buraya toplayan hiçbir çıkar ilişkisine dayanmayan sevgi ve dayanışmamızdır. Okulumuzun ve öğretmenlerimizin bize kazandırdığı bu dostluk bağıyla nice yılları birlikte kutlamayı ve okulumuzun haklı adını yaşatmayı amaçlıyoruz. Okul marşımızda olduğu gibi "Ebediyen Var olsun İzmir Atatürk Lisesi" şeklinde konuştu.

İZMİR ATATÜRK LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ BİR İLKE İMZA ATARAK 85 YILI MEZUNLARINI 30 YIL SONRA BİR ARAYA GETİRDİ, KEP TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.