İzmir Başbakan’a Hazırlanıyor

İzmir Başbakan’a Hazırlanıyor
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 2 Ağustos Cumartesi günü Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge hazırlanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “İzmir, iki bayramı bir

- AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 2 Ağustos Cumartesi günü Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge hazırlanıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “İzmir, iki bayramı bir arada yaşayacak” dedi.

Parti binasında ilçe başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve seçim koordinasyon merkezi başkanlarıyla bir toplantı yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, miting öncesi yapılacak çalışmaları anlattı. İzmir’in iki bayramı bir arada yaşayacağını ifade eden Delican, “Pazartesi günü Ramazan Bayramı başlıyor. Hep birlikte bayramı idrak edeceğiz. Bayramın akabinde, cumartesi günü ise demokrasi bayramını yaşayacağız. İzmir, iki bayramı bir arada yaşayacak. Türk demokrasi tarihinin en önemli süreçlerinden birisini yaşıyoruz. Bu süreç, en az çok partili hayata, serbest seçimlere geçişimiz kadar önemli bir süreçtir. Milletimiz kendi Cumhurbaşkanını bizzat sandığa giderek kendisi seçiyor. Bu seçim milli iradenin tecellisi açısından da, demokrasimizin derinleşmesi açısından da bir milattır, bir dönüm noktasıdır. Demokrasinin beşiği İzmir, bu süreci en coşkulu bir şekilde yaşayacak kentlerin başında gelmektedir. Bu manada 2 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek mitingin büyük anlamı bulunmaktadır. Bu bir demokrasi bayramıdır. Devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye’yi inşa etme sürecinde yeni Türkiye’ye giden süreçte İzmirliler en güçlü desteği verecektir. Milli iradeden yana, anayasal demokrasiden yana, hukukun üstünlüğünden yana olan tüm hemşehrilerimizi mitingimize katılmaya bekliyoruz” dedi.

MİTİNG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

2 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek miting için hazırlıkların sürdüğünü belirten Delican, “İzmirliler, tarihi bir güne şahitlik etmeye hazırlanıyor. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda milli irade sevdalısı, demokrasi sevdalısı İzmirliler ile kucaklaşacak. Büyümüş, kalkınmış ve güçlü bir Türkiye’yi oluşturmak için Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü destekle Cumhurbaşkanlığı makamına taşımak için kenetlendik. Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve seçim koordinasyon merkezimiz tam mesaiyle çalışıyor. Teşkilatımızın tüm mensupları büyük güne kilitlendi. Büyük Usta’yı İzmir’de en güzel şekilde ağırlayacağız” diye konuştu.

İZMİR BAŞBAKAN’A HAZIRLANIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.