İzmir Büyükşehir’den Koruncuk Vakfına Destek

İzmir Büyükşehir’den Koruncuk Vakfına Destek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı) tarafından hayata geçirilecek Urla Barbaros Çocukköyü için büyükşehir belediyesi olarak gereke...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı) tarafından hayata geçirilecek Urla Barbaros Çocukköyü için büyükşehir belediyesi olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.

Korunmaya muhtaç çocuklara destek sağlayan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı ) yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek, İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, yönetim kurulu üyesi Işınsu Kestelli ve Zeliha Jale Toprak, İzmir’in Urla ilçesinde faaliyet gösterecek Barbaros Çocukköyü için Başkan Kocaoğlu’ndan destek istedi. Vakfın 35 yıldır korunmaya muhtaç çocuklar için çalıştığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek, İstanbul’daki Bolluca Çocukköyü’nün ardından Barboros Çocukköyü’nün vakfın ikinci tesisi olacağını vurguladı. 150 çocuk kapasiteli tesisin ihale sürecinin başladığını belirten Özbek, sivil toplum örgütü tarafından kente kazandırılacak bu tesis için Başkan Kocaoğlu’ndan da yardım beklediklerini belirtti. Vakfın her zaman yanında yer alacağını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Korunmaya muhtaç çocuklarımız için çok güzel bir tesis olacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz. Böyle bir tesise İzmir’de ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyarız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.