İzmir Fuarı'nı 'Tsunami' Vuracak

İzmir Fuarını Tsunami Vuracak
İzmir’de başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insanın uğrak eğlence merkezlerinden olan Coşkun Lunapark, İtalyan yapımı yüksek adrenalinli yeni oyuncağı Tsunami'yi hizmete sundu. 7'den 70'e eğlence severlerin vazgeçemediği Kültürpark’taki luna

- İzmir’de başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insanın uğrak eğlence merkezlerinden olan Coşkun Lunapark, İtalyan yapımı yüksek adrenalinli yeni oyuncağı Tsunami'yi hizmete sundu. 7'den 70'e eğlence severlerin vazgeçemediği Kültürpark’taki lunapark, 3 milyon TL'lik yatırımla yeni oyuncak ünitelerine sahip oldu.

Coşkun Lunapark, İtalyan yapımı yüksek adrenalinli yeni oyuncağı Tsunami'yi hizmete sundu. Lunaparkta yeni oyuncakların yanı sıra başta Korku Tüneli olmak üzere pek çok oyuncak ünitesi de baştan aşağı yenilendi. Küçük çocukların ilgisini çeken Ufo, Gondol, Atlıkarınca gibi makinalara da önem verilen Coşkun Lunapark'ta, toplam 26 oyuncak bulunuyor.

SIRAYA GİRİYORLAR

Son günlerde kulaktan kulağa hızla yayılan ve kısa sürede efsane haline gelen Tsunami'nin İzmir'de fırtına estireceğini belirten Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, “Tsunami oyuncağı 50 metre yüksekliğinde ve aynı anda 8 kişi binebiliyor. Kalp hastalarına tavsiye etmiyoruz. Oyuncakta 1.30 metre azami boy ve 18 yaş sınırı var. Çok ilgi görüyor. Binen tekrar binmek için sıraya giriyor. Yılın 365 günü sabah 11'den akşam 12'ye kadar tüm İzmirlilerin hizmetindeyiz. Yaz ayları boyunca Buca Gölet'teki oyuncaklarımızla da oldukça iddialıyız” dedi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM

Geçtiğimiz günlerde lunaparkı ziyaret eden Rönesans Ajans mankenleri, Korku Tüneli ve Tsunami ünitelerinde adrenalin dolu saatler geçirdi. Tsunami oyuncağında GoProhizmeti de sunuluyor. Tsunami oyuncağında yüksek adrenalinle kendinden geçen lunapark ziyaretçileri, GoPro hizmetiyle renkli video ve fotoğraflarla unutulmaz anılara sahip olarak sosyal paylaşım hesaplarından paylaşımda bulunabiliyorlar.

(CA-

İZMİR FUARI'NI 'TSUNAMİ' VURACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.