İzmir’de Fenerbahçe Rüzgarı

İzmir’de Fenerbahçe Rüzgarı
Fenerbahçe’yi 3 yıllık bir aradan sonra konuk edecek İzmir’de, Ziraat Türkiye Kupası kapsamında oynanacak Altınordu-Fenerbahçe maçı biletlerine olan yoğun ilgi artarak devam ediyor. Karşılaşma için basılan biletlerden 11 bini bugün itibariyle satıldı.

- Fenerbahçe’yi 3 yıllık bir aradan sonra konuk edecek İzmir’de, Ziraat Türkiye Kupası kapsamında oynanacak Altınordu-Fenerbahçe maçı biletlerine olan yoğun ilgi artarak devam ediyor. Karşılaşma için basılan biletlerden 11 bini bugün itibariyle satıldı.

İzmir’de oynanacak Altınordu-Fenerbahçe maçının biletleri adeta kapış kapış satılıyor. 30 Aralık Salı günü saat 18.00’da oynanacak maçın 5, 10 ve 15 TL’den satışa çıkarılan biletlerinden 11 bin adedi bugün itibariyle satıldı. Altınordu yetkilileri, gişelerin maç günü saat 15.00’da kapatılacağını, polisin bariyer kurarak bileti olmayanları stat çevresine yaklaştırmayacağını belirterek, İzmirli futbolseverleri biletlerini bir an önce almaları konusunda uyardı.

HER 15 DAKİKADA 60 BİLET

İzmir Atatürk Stadı, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi ve www.passo.com.tr üzerinden her 15 dakikada yaklaşık 60 adet bilet satılışı gerçekleşiyor. Kale arkası tribünlerinden ise sadece bir tanesinin açılmasına karar verildi. Son düzenlemeye göre kapalı tribün her iki kulüp taraftarlarına, kale arkası ve açık tribün ise Fenerbahçe taraftarlarına ayrılacak.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN ANLATIM

Altınordu-Fenerbahçe maçında 20 görme engelli vatandaş için de özel maç anlatımı yapılacak. Protokol tribünde konuk edilecek görme engelliler, Altınordu Spor Kulübü Derneği Yöneticisi Rıza Mutkilioğlu’nun anlatımıyla bu önemli randevuyu tüm detaylarıyla hissedecek. Uygulama, Türkiye'de ilk olması açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.