İzmir’de Kaçak Akaryakıt Operasyonu

İzmir’de Kaçak Akaryakıt Operasyonu
İzmir polisi, piyasa değeri yaklaşık 155 bin lira olan kaçak akaryakıtı piyasa sürmeden ele geçirirken, 3 kişiyi de yakaladı.İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipl...

İzmir polisi, piyasa değeri yaklaşık 155 bin lira olan kaçak akaryakıtı piyasa sürmeden ele geçirirken, 3 kişiyi de yakaladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,İzmir’de yapılabilecek akaryakıt kaçakçılığına yönelik çalışmalarda, yüklü miktarda akaryakıtın tankerle İzmir’e getirilerek piyasaya sürüleceği yönünde bilgi edindi. Yapılan Çiğli ilçesinde bir fabrikaya girip boşaltma yaptığını gören polis harekete geçerek suç üstü baskın yaptı. Yapılan baskında, tanker içerisinde ve fabrikadaki tanklarda, piyasa değeri yaklaşık 155 bin lira olan toplam 41 bin 250 litre kaçak akaryakıt ürünü ele geçirildi. Yapılan operasyonla ele geçirilen kaçak akaryakıtın tahmini 87 bin lira kamu zararına neden olacakken polis ekiplerince engel olundu. Olayla ilgili olarak MK., N.K. ve V.T. isimli şahıslar, alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İZMİR POLİSİ, PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 155 BİN LİRA OLAN KAÇAK AKARYAKITI PİYASAYA SÜRÜLMEDEN ELE GEÇİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.