İzmir'e Buzda Madalya Yağmuru

İzmire Buzda Madalya Yağmuru
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İtalya’daki European Criterium Turnuvası’nda 34 takım arasında 3. olarak yeni başarıya imza attı. İzmirli sporcular, turnuvanın İtalya’daki son ayağında ise bir altın ve bir gümüş madalya kazandı.

- İzmir Büyükşehir Belediyesi, İtalya’daki European Criterium Turnuvası’nda 34 takım arasında 3. olarak yeni başarıya imza attı. İzmirli sporcular, turnuvanın İtalya’daki son ayağında ise bir altın ve bir gümüş madalya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, buz sporlarında başarıya doymuyor. Gittikleri her uluslararası turnuvadan madalyayla dönen İzmirli sporcular, son olarak European Criterium Turnuvası kapsamında İtalya’da düzenlenen Coppa Europa Yarışması’nda göğsümüzü kabarttı. İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcularından Efe Çetiz, Minik Erkekler kategorisinde 26,60 puan alarak birinci, Selin Erkan B Yıldız Bayanlar kategorisinde 28,58 puan alarak üçüncü oldu. Minik Bayanlar kategorisinde Aysu Belin 7’inci, B Yıldızlarda Azra Terlemez 8’inci, Minik Bayanlar kategorisinde Kumsal Belin ise 11’inci olarak yarışmayı tamamladı.

Beş ayrı ülkede düzenlenen European Criterium Turnuvası’nın genel klasmanında da İzmir’e kupa geldi. Efe Çetiz, Belgrad ve Trentino ayaklarında 54.47 puan toplayarak ikincilik elde ederken turnuvanın sadece bu 2 ayağına katılmasına rağmen 103 puan toplayan İzmir Büyükşehir Belediyesi de 34 takım arasında 3. olarak büyük başarıya imza attı.

İZMİR'E BUZDA MADALYA YAĞMURU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.