İzmir’in Stat Sorunu Haftaya Çözülüyor

İzmir’in Stat Sorunu Haftaya Çözülüyor
Bakan Çağatay Kılıç, İzmir'de yapılması planlanan statları inceledi. Statların yeri konusundaki karar önümüzdeki hafta verilecek.

- Bakan Çağatay Kılıç, İzmir'de yapılması planlanan statları inceledi. Statların yeri konusundaki karar önümüzdeki hafta verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki Alsancak Stadı ile yapılması düşünülen Göztepe ve Karşıyaka statlarının arazilerinde incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç ayrıca, depreme dayanaksız olduğu gerekçesiyle kapatılan Alsancak Stadları’nın don durumu hakkında da bilgi aldı. İzmir’deki statların yeri konusundaki karar önümüzdeki hafta içerisinde verilecek.

İncelemelerinin ardından, açıklama yapan Bakan Çağatay Kılıç, “Sayın Başbakanımızın dediği gibi Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak. İzmir kamuoyu bize destek verdiği zaman ve yerel yönetim de bizim yanımızda olduğu sürece biz buradaki görevlerimizi zaten biliyoruz. Yapmak istediklerimiz de ortada. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Göztepe ve Karşıyaka'da statlar için kendisine farklı bir yer talebinin ulaşmadığını aktaran Bakan Çağatay Kılıç, "Öyle bir talepten haberdar değilim. Bugün de öyle bir talep söylenmedi. Karşıyaka başkanı da oradaydı. Beraberce gezdik. Herkes orada olmasını istiyor, kamuoyunun o noktada bir isteği var" diye konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç, Alsancak Stadı için verilen bir rapor olduğunu hatırlatarak, "Stadın yapısının uygun olmadığı yönünde bir rapor mevcut. Gerçekten fiziksel yapısı yıpranmış. Ben mühendis değilim ama verilen raporda ömrünü doldurduğu görünüyor. Biliyorsunuz, stattaki İl Müdürlüğü de boşaltıldı. Çalışmalarımızı değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.