İzmit Belediyesi Mülkiyetindeki Bazı Yerleri Kiraya Vercek

İzmit Belediyesi Mülkiyetindeki Bazı Yerleri Kiraya Vercek
İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bazı yerleri ihale yoluyla kiraya verecek.Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, aralarında Belsa kapalı otoparkı, Karabaş mahallesindeki yeni yapılan asan...

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bazı yerleri ihale yoluyla kiraya verecek.

Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, aralarında Belsa kapalı otoparkı, Karabaş mahallesindeki yeni yapılan asansörlü otopark ve taksi durağının da yer aldığı 11 yerin kiralama ihalesi 21 Eylül Pazartesi günü saat 11.00 de yapılacak. Açık teklif usulüyle yapılacak ihalelerde en düşük yerin aylık kirasının 35 TL en yüksek yerin de 143 Bin TL olduğu öğrenildi. Kiralanacak yerlerle ilgilenenlerin 18 Eylül Cuma günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği bildirildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, yapılacak ihale ile İzmit Belediyesi’nin kasasına milyonlarca lira para girecek. Aylık muhammen bedeli 143 bin TL olan Belsa otoparkının üç yıllık olan kira bedelinin peşin olacağı ve sadece bu ihaleden İzmit Belediyesinin kasasına beş milyon TL üzerinde bir gelir gireceği öğrenildi. Aynı şekilde Karabaş mahallesindeki İzmit’in ilk asansörlü otoparkınınım da üç yıllık kiralanacağı ve kira bedelinin peşin olacağı kaydedildi. Bu otoparkın aylık kirası da 3 bin 500 TL’den ihaleye çıkacak. Ömerağa mahallesinde bulunan dört adet kafeteryaların aylık muhammen kira bedelinin bin 665 - 4 bin 800 TL arasında değiştiği ve bir yıllık kira tutarlarının peşin olacağı, Belsa taksi durağının üç yıllığına kiralanacağı, kira bedelinin aylık olarak tahsil edileceği, Tepeköy’deki büfenin üç yıllık ve kira tutarının peşin olacağı, Malta mahallesindeki dernek lokalinin kirasının da aylık olarak tahsil edileceği açıklandı. Ayrıca Karaabdülbaki’deki tarım arazisinin aylık muhammen bedeli 35 TL olan kirasının üç yıl üzerinden peşin olacağı ve Ömerağa mahallesindeki gazete satış yerinin üç yıllığına birer yılı peşin olarak kiralanacağı kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.