İzmit Belediyesi'nden Örnek Uygulama

İzmit Belediyesinden Örnek Uygulama
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatı ile Gündoğdu Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan hastalara yönelik saç kesimi etkinliği düzenledi.

- İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatı ile Gündoğdu Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan hastalara yönelik saç kesimi etkinliği düzenledi.

İzmit Belediyesi Sosyal İşler Birimi tarafından organize edilen etkinlik ile Gündoğdu Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan tüm engellilerin saçları kesildi. Artistik Kuaförler Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğe Time Kuaför’den Gökhan Nida Egin, Kuaför Reyhan’dan Reyhan Karakaya, Kuaför Suat Birer ’den Turan Kuyruk, Kuaför Özer Öztürk’ten Yakup Kavut, Kuaför Elif’ten Elif Baharlı, Kuaför İlkay’dan Elif Doğru da gönüllü olarak katkı sağladılar. İzmit Belediyesi Sosyal İşler Birim Sorumlusu Sinem Gülenç, etkinliğe sosyal sorumluluk bilinci ile gönüllü katkıda bulunan kuaförlere teşekkür etti. Rehabilitasyon merkezi yetkilileri de etkinlik için İzmit Belediye Başkanı Doğan’a teşekkür ederek bu davranışın herkese örnek olmasın dileğinde bulundular.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.