İzmit’te Simülasyonlu Bisiklet Uygulaması Başlıyor

İzmit’te Simülasyonlu Bisiklet Uygulaması Başlıyor
İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan, bisiklet kullanımını özendirmek için şehrin çeşitli yerlerine bisiklet simülasyonu konulacağını söyledi.Başkan Doğan, Belsa’da düzenlediği tanıtım toplantısı il...

İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan, bisiklet kullanımını özendirmek için şehrin çeşitli yerlerine bisiklet simülasyonu konulacağını söyledi.

Başkan Doğan, Belsa’da düzenlediği tanıtım toplantısı ile ilk simülasyonlu bisiklet uygulamasının startını verdi. Bisiklet ile ilgili 6 yıl önce göreve geldiklerinde başlatılan çalışmalarda gelinen noktanın gurur verici olduğunu belirten Başkan Doğan, “Halkımızın bisikleti sevmesi ve tanıması için böyle bir çalışma başlatıyoruz. Uygulamayı ilk olarak belediye personelimizce başlatıyoruz. Önümüzdeki günlerde Belsa Plaza önüne ve Bisiklet Eğitim Pistimize kurulumunu yapacağımız bisikletlerimizle tüm vatandaşlarımız dev ekranda bisiklet keyfini yaşayacaklar” dedi.

İzmit Belediyesi olarak hedeflerinin her eve bir bisiklet olduğunu da ifade eden Doğan, “Her evde bir bisiklet olmasını istiyoruz. Biz öğrencilere bisiklet dağıtırken aynı zamanda anne ve babalarında kullanabileceği kadar kaliteli bisiklet veriyoruz. Bisiklet simülasyonlarını da halkın bisikleti tanıması ve sempati duyması için yapıyoruz. 6 yıl önce şehirde bisiklet kullanımı yoktu. Bisiklet yolları, durakları yapıldı. 30 bine yakın öğrenciye bisiklet eğitimleri verildi. 15 bine yakın öğrenciye bedava bisiklet dağıtık. Önümüzdeki günlerde de 5 bin öğrenciye daha bisiklet vereceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.