İzomir İnşaat Sektörünü Bir Araya Getirdi

İzomir İnşaat Sektörünü Bir Araya Getirdi
Onikişubat ilçesi Haller bölgesinde bulunan İzomir, İnşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket temsilcileri ile inşaat ustalarını geleneksel yemeğinde bir araya getirdi.

Onikişubat ilçesi Haller bölgesinde bulunan İzomir, İnşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket temsilcileri ile inşaat ustalarını geleneksel yemeğinde bir araya getirdi.

İzomir Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar, ortakları Almir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir ve Almir İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Âdem Özdemir tarafından karşılanan inşaat sektör temsilcileri, saç kavurma sofrasında bir araya geldiler.

     Geçtiğimiz Cumartesi günü haller bölgesindeki İzomir de inşaat müteahhitleri, inşaat ustaları ile sektörde faaliyet gösterenler için sabah erkenden 4 ayrı leğende 1500 kişilik saç kavurma hazırlandı.

Zafer Yaşar, Ali Özdemir ve Adem Özdemir elleri ile hazırladıkları kavurmaya davet ettikleri dostlarını gelişte davetlileri kapıda karşılayan üç ortak, Allah nazardan saklasın birlik ve beraberliğin önemini bir kere daha gösterdiler.

Çünkü Allah (C.C) iki kişi ortak olursa 3. Ortak ben olurum, 3 kişi ortak olursa 4. Ben olurum buyuruyor. Bu bağlamda 3 ortak misafir ve konuk severliklerini bir kere daha göstererek kapıda karşıladıkları ortaklarını yine kapıda uğurladılar.

Allah’u Teâlâ buyuruyor: “Ebu Davud ve Hakim’in Ebu Hüreyre’den rivayet ettiklerine göre Peygamberimiz (SAV) şöyle buyurdu:

  “Muhakkak ki Allah buyurdu ki; ‘İki ortaktan biri diğerine hıyanet etmediği sürece onların üçüncüsü benim. Şayet biri diğerine hıyanet ederse ben aralarından çıkarım” buyuruyor.

Allah’ın emin olan ortakların yanlarında olduğuna, onlara yardımda bulunduğuna, onları himaye ettiğine işarettir.

Bu bağlamda: davette icabet eden tüm dostlar doyasıya saç kavurması yiyerek tam ziyafete kondular. Allah öyle bir bereket verdi ki sofralarına saç kavurması arttı.

Sonunda okunan Kuran-ı Kerim ve dua ile herkes seneye devamını dileyerek, müesseseye bereketli bir yıl geçirmesini dilediler.

 İzomir Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yaşar, “4 yıldan beri geleneksel olarak yapıyoruz inşallah seneye yine Nisan ayı içinde böyle bir güzel günde devamını gelecektir. Maksat birlik ve beraberlik olmaktır.

 Sevgili ortaklarımla birlikte Allah ömür verdiği sürece bunu yap yapacağız, Allah bereketini veriyor, yenilenden içilenden zarar gelmez Allah bize yeter” diyerek yemeğe katılan dostlarına teşekkür etti.

4 Mahşere leğeni ile yapılan saç kavurma yaklaşık 1500 kişiye bol bol dağıtıldı fazlası ile ikram edildi. Ayran ve yeşillikle verilen saç kavurma ile keyifli güzel bir cumartesi geçiren İnşaat sektörü üyeleri Zafer Yaşar ve ortaklarına teşekkür ettiler

1-20160502135959.jpg2-20160502135959.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.