Jandarma Komutanı Ve Emniyet Amiri Olası Provokasyonu Önledi

Jandarma Komutanı Ve Emniyet Amiri Olası Provokasyonu Önledi
Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde, TİKKO yöneticilerinden Armenak Bakırcıyan’a ait sözde anıt mezar açılışı yapıldı. Açılışa Ermenistan başta olmak üzere yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda kişi kat...

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde, TİKKO yöneticilerinden Armenak Bakırcıyan’a ait sözde anıt mezar açılışı yapıldı. Açılışa Ermenistan başta olmak üzere yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda kişi katıldı.

Sözde anıt mezar açılışı için Tunceli genelinde jandarma ve polis koordinesinde gerekli emniyet tedbirleri alındı. Açılış için toplanan kalabalık, Nazımiye ilçesi Perisuyu Nehri üzerine kurulan Pembelik Baraj gölü sahiline inşa edilen sözde anıt mezara doğru ilerleyen kortejle, güvenlik güçleri arasında pankart açma meselesi yüzünden kısa süreli gerilim yaşandı. Jandarma komutanı ve emniyet amirinin soğukkanlı tutumuyla kalabalık sakinleştirilerek yatıştırıldı. Hrant Dink’in de okul arkadaşı olan TİKKO yöneticilerinde Armenak Bakırcıyan’a ait sözde anıt mezarın açılışının ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.