Jandarmadan Esrar Ve Kenevir Operasyonu

Jandarmadan Esrar Ve Kenevir Operasyonu
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda, turistlere uyuşturucu sattığı belirlenen 3 kişi, araç içerisinde 230 gram esrar maddesi ile yakalandı.Manavgat İ...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda, turistlere uyuşturucu sattığı belirlenen 3 kişi, araç içerisinde 230 gram esrar maddesi ile yakalandı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Evrenseki Mahallesi’nde S.Ş, Z.A ve R.K isimli şüphelilerin yerli ve yabancı turistlere esrar sattığı, Sülek mahallesinde ise H.A isimli şüphelinin kenevir yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan S.Ş, Z.A ve R.K’yı Evrenseki mahallesinde bir araç içerisinde yakalarken, şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada 230 gram esrar ele geçirdi.

Jandarma ekipleri, Sülek Mahallesi’nde H.A’nın evinin bahçesi ve yakınında yapılan aramada ise 142 kök kenevir ele geçirdi.

Yakalanan şahıslar jandarmadaki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi.

MANAVGAT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNCE YAPILAN OPERASYONLARDA TURİSTLERE UYUŞTURUCU SATTIĞI BELİRLENEN 3 KİŞİ ARAÇ İÇERİSİNDE 230 GRAM ESRAR MADDESİ İLE YAKALANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.