Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir evde yaptıkları aramada 12 kilo esrar, 68 sentetik hap, 90 kök kenevir, 62 gram kenevir tohumu, 14 gram kokain ele geçirdi.

- Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir evde yaptıkları aramada 12 kilo esrar, 68 sentetik hap, 90 kök kenevir, 62 gram kenevir tohumu, 14 gram kokain ele geçirdi.

Side’de 12 kilo kubar esrar ele geçiren jandarma ekipleri, istihbarat çalışması sonucu Gündoğdu Mahallesi Gümüşler mevkisinde A.K. isimli şahsın yaşadığı evde arama yaptı. Narkotik köpekleri Çıtır ve Varlı’nın da katıldığı aramada 12 kilo esrar, 68 sentetik hap, 90 kök kenevir, 62 gram kenevir tohumu, 14 gram kokain ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığındaki sorgulamasının ardından Manavgat Adliyesine çıkarılan A.K.’nin daha önce "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan yakalaması bulunduğu bildirildi.

JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.