Jandarma’dan Viegra Baskını

Jandarma’dan Viegra Baskını
Kahramanmaraş Jandarma Komutanlığı ekipleri bir yolcu otobüsünde çok sayıda cinsel güç artırıcı uyarıcı hap ele geçirdi.

Kahramanmaraş Valiliği İl Basın bürosu tarafından gönderilen yazılı basın açıklamasına göre;

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 24 Eylül 2014 tarihinde 06 plakalı bir yolcu otobüsü ile Kilis ilinden İstanbul iline uyarıcı madde sevkıyatı yapılacağı duyumu alınması üzerine, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde gerekli önlemler alındı.

Kahramanmaraş İli Pazarcık İlçesi Çöçelli park alanında gerekli emniyet tedbirleri alınarak icra edilen operasyonda yolcu otobüsünün bagaj kısmında Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşı B.N. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen 1 adet siyah valiz içerisinde piyasa değeri yaklaşık 284.000 (ikiyüzseksendörtbin) TL. olan 4850 adet Kırmızı Lacoste, 4900 adet Vega Extra 120 ve 4450 adet Vega Extra Tiger 120 marka olmak üzere toplam 14.200 (ondörtbinikiyüz) adet cinsel gücü arttırıcı ve uyarıcı hap ele geçirilmiştir.

 Ele geçirilen uyarıcı maddenin şüphelisi olarak yakalanan Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşı B.N. isimli şahıs C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak 25.09.2014 günü mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.