Josue Ve Harun Tekin Taraftarlarla Buluştu

Josue Ve Harun Tekin Taraftarlarla Buluştu
Bursaspor’un genç yıldızları Josue ve Harun Tekin, imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

- Bursaspor’un genç yıldızları Josue ve Harun Tekin, imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.

Bursaspor’un genç yıldızları Josue ve Harun Tekin, Osmangazi ilçesi Geçit mevkinde bulunan Özhan Market içerisinde taraftarla bir araya geldi. Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Bursaspor’a maçlarda destek vermek amacıyla 661 çalışanına Passolig kartı hediye etti. Josue ve Harun Tekin, basın mensuplarının Fenerbahçe mücadelesi öncesi sorularını yanıtladı.

TEKİN: "TAKIM OLARAK ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ"

Ligde oynadıkları her maçın zorlu geçtiğini söyleyen Harun Tekin, "Bizim hedefimizde her zaman 3 puan var, sahaya 3 puan için çıkacağız. Takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz, umuyoruz ki kendi evimizde mücadeleyi kazanacağız" dedi.

Tolga Zengin ve Onur Kıvrak’ın yokluğunda milli takıma seçilerek Bursaspor’da bir ilke imza atan genç kaleci Tekin, öncelikli hedefinin Bursaspor’da birinci kaleci ardından da Milli Takım'a sürekli gitmek olduğunu belirtirken, sorumluluklarının daha da arttığını ve daha çok çalışacağını söyledi.

JOSUE: "GALİBİYET ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Portekizli futbolcu Josue ise Fenerbahçe ile zevkli bir mücadele oynayacaklarını vurgulayarak, "Fenerbahçe Türkiye’nin büyük kulüplerinden biri. Biz de büyük bir kulübüz. Bu maçı bu kadar güzelleştirecek olan da her iki takımın büyük bir kulüp olmasıdır. Bu hafta sahaya yine 3 puan parolasıyla çıkacağız, kendi sahamızda oynuyoruz ve galibiyet alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Genç yıldız, soysal medya ve haber sitelerinde yer alan ödeme yapılmadığı için önceki günkü antrenmana çıkmadı iddialarının asılsız olduğunu belirterek, "Bu tür haberlerin yapılmasına sebep olan kişiler beni kızdırmak ve performansımı düşürmek istiyorlarsa çok daha fazla gerçek olmayan haber çıkarmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ardından Yeşil-Beyaz’lı ekibin genç yıldızları taraftarla buluşarak, formalarını imzaladı.

JOSUE VE HARUN TEKİN TARAFTARLARLA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.