Judo’da Yeni Bir Şampiyon Doğuyor

Judo’da Yeni Bir Şampiyon Doğuyor
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bir çok branşta olduğu gibi judo da alt yapıdan sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Bunun son örneği Ömer Kemal Aydın oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un cimnastik branşında spora başlayan Ömer Kemal A

- Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bir çok branşta olduğu gibi judo da alt yapıdan sporcu yetiştirmeye devam ediyor. Bunun son örneği Ömer Kemal Aydın oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un cimnastik branşında spora başlayan Ömer Kemal Aydın, spor hayatına daha sonra Judo ile sürdürdü.

2012-2013 yıllarında Minikler kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Ömer Kemal Aydın, bu yıl yapılan ortaokullar arası Türkiye şampiyonasında da yeni bir Türkiye şampiyonluğu kazandı. Bu yıl ilk kez yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye şampiyonasının birinci ve ikinci ayağındaki maçlarda da yenilmeden finale kalan süper yetenek Ömer Kemal Aydın’ın henüz müsabakalarda yenilgisi ise bulunmuyor. Aydın, 2014 yılında yapılacak Yıldızlar şampiyonasında ise hayli iddialı.

JUDO’DA YENİ BİR ŞAMPİYON DOĞUYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.