Kaçan Katil Zanlısı Polise Teslim Oldu

Kaçan Katil Zanlısı Polise Teslim Oldu
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kayınbiraderinin alacağını istemek için ofisine gelen şahsı silahla öldürüp İstanbul’a kaçan zanlı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.İddiaya göre, Çerkez...

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde kayınbiraderinin alacağını istemek için ofisine gelen şahsı silahla öldürüp İstanbul’a kaçan zanlı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.

İddiaya göre, Çerkezköy’de emlakçı Mehmet Berçin, yapı denetim işleri yapan kayınbiraderinin alacağını istemek için Seyfettin K.’nın ofisine gitmiş, çıkan silahlı kavgada kavgada başına, koluna ve karın boşluğuna aldığı 3 kurşun ile hayatını kaybetmişti. Polis, olayın ardından kayıplara karışan Seyfettin K.’yı bulmak için geniş çaplı çalışma başlatmıştı. Olayın ardından İstanbul’a kaçtığı iddia edilen Seyfettin K., Çerkezköy’e gelerek polise teslim oldu. Geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’ne getirilen Seyfettin K., Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya tarafından sorguya alındı. Üç avukat ile girdiği savcılıktaki sorgusunda Mehmet Berçin’in olaydan yaklaşık 10 gün önce de ofisine geldiğini ve kendisini tehdit ettiğini öne süren Seyfettin K., Berçin’in yapı denetim firması sahibi olan yakınının 130 bin TL’lik alacağını istediğini söyledi. Berçin’in olay günü kendisini darp ettiğini ve küfürlü hakaretlerde bulunduğunu öne süren Seyfettin K., "Daha sonra dışarıdaki aracından silahını aldı. Küfürler ederek içeri girdi. Silahı başıma dayadı. Bu sırada silahı tutarak kendisi ile boğuşmaya başladım. Daha sonra kendisini ittim ve üzerimde bulunan ruhsatlı silahımla ateş ettim. Üstüme yıkıldı. Bu sırada oğlum Ersan K. ofise geldi. Birlikte ayrı ayrı araçlarla olay yerinden uzaklaştık" dedi.

Olaydan sonra İstanbul’a kaçtığını söyleyen Seyfettin K., tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.