Kadın Başkan İlk Transferini Yaptı

Kadın Başkan İlk Transferini Yaptı
Bolu Amatör Küme takımlarından İl Özel İdare Köroğluspor’un kadın başkanı Zeynep Uyanık, takımın başına geçirdikleri antrenör Kemal Hatipoğlu ile sözleşme imzaladı.

- Bolu Amatör Küme takımlarından İl Özel İdare Köroğluspor’un kadın başkanı Zeynep Uyanık, takımın başına geçirdikleri antrenör Kemal Hatipoğlu ile sözleşme imzaladı.

İl Özel İdare Köroğluspor, 2014-2015 sezonu için yeni hocasını belirledi. Geçtiğimiz sezon Bolu Amatör kümede Göynükspor’u çalıştıran tecrübeli antrenör Kemal Hatipoğlu ile sözleşme imzaladı. Bölgesel Amatör Ligi (BAL) için hedefini belirleyen Bolu İl Özel İdare Köroğluspor, sezona teknik direktörünü belirleyerek başladı. Bolu Amatör kümede Kemal Hatipoğlu ile sözleşme imzalayan İl Özel İdare Köroğluspor, geçen yıl kaçan şampiyonluğu bu sezon yakalamak istiyor. İl Özel İdare Köroğluspor Kulüp Başkanı Zeynep Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kemal Hatipoğlu imza sonrası gazetecilere poz verdi.

Bolu İl Özel İdare Köroğluspor Kulüp Başkanı Zeynep Uyanık, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Yeni sezon için Kemal Hatipoğlu hocamızla anlaşma sağladık. Bu sene yeni bir yönetim ve yeni bir heyecan ile Bolu Amatör Küme'de başarılı olmak istiyoruz. Bunun için de amatör kümeyi tanıyan, bilen Kemal Hatipoğlu’nu takımımızın başına getirdik. 2014-2015 sezonunda BAL Ligini hedefliyoruz. Bunu başaracak takımı da bu sene kurup Amatör Küme Şampiyon olup, baraj maçında ise rakibimizi yenerek 2015-2016 sezonunda BAL Ligi'nde olmak istiyoruz. Hedeflerimiz her zaman yukarılara çıkmak. Bunun için de yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam edeceğiz."

Bolu İl Özel İdare Köroğluspor ile sözleşme imzalayan başarılı antrenör Kemal Hatipoğlu da umutlu konuşarak, “Bolu’nun en değerli kulüplerinden olan İl Öze İdare Köroğluspor yönetimi yeni sezonda beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Bana bu görevi layık gördükleri için gurur duydum. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Sorumluluğumun farkındayım. Her zaman hedefleri olan bir kulüple bu sene bu hedefleri gerçekleştireceğimizi ümit ediyorum. Altyapıdan alacağımız ve yapacağımız transferle bu sene hedefimiz olan BAL Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir oyuncu kadrosu yapacağız. Öncelikle kadromuza iyi ve ahlaklı sporcular seçeceğiz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile beraber bu sene çok çalışıp hedeflerimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından antrenör Kemal Hatipoğlu, yeni takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.