Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor

Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor
Onikişubat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü “Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor Projesi” kapsamında çalışmalara başladı.

Hasancıklı mahallesinde kadın çiftçi Sümeyye Traş’a 2 da alanda salçalık biber demonstrasyonu kuruldu. Demonstrasyon giderleri proje kapsamında karşılanarak bölgeye örnek olacak nitelikte bir çalışma olması sağlandı. Proje koordinatörü Ziraat Mühendisi Dr. Ayşe Kuşçu, Hasancıklı bölgesinden sorumlu Ziraat Mühendisi İlknur Aydoğan başta olmak üzere İl, ilçe müdürlüğümüzün projeden sorumlu diğer teknik elemanları demonstrasyonun her aşamasında çiftçimize destek vermektedir.

Kadın çiftçiler tarımsal yeniliklerle buluşuyor projesi kapsamında kurulan salçalık biber Demonstrasyonunun fide dikim aşamasında İl ve İlçe Müdürlüğü teknik elemanları kadın çiftçi Sümeyye TRAŞ’a dikim tekniği ve sulama konularında bilgiler verdi.

Kadın çiftçi Sümeyye Traş Onikişubat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Onikişubat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet KORLAELÇİ kadın çiftçi Sümeyye TRAŞ’a demonstrasyon çalışmasında yardımlarının devam edeceğini ayrıca tüm çiftçilerimize Onikişubat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak teknik destek vereceklerini söyledi.

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile koordineli olarak Onikişubat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hasancıklı mahallesinde uygulanan bu demonstrasyon çalışmasının diğer kadınlara da örnek olması amaçlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.