Kadın Girişimciler Kadın Yolcuları Programına Katıldı

Kadın Girişimciler Kadın Yolcuları Programına Katıldı
Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen İpekyolunun Kadın Yolcuları adlı panele katıldı.Panelde İpekyolu, Ahilik, Ticaret ve Kadın Kon...

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen İpekyolunun Kadın Yolcuları adlı panele katıldı.

Panelde İpekyolu, Ahilik, Ticaret ve Kadın Konuları işlenirken, Kadın ressamların sergisi dernek ve kooperatif kadınlarının el emeği ile hazırlanmış ürünlerin tanıtımı yapıldı. Geniş katılımlı düzenlenen panelde ayrıca Geleneksel Türk Kıyafet defilesi, katılımcılar tarafından tam not aldı.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığından yapılan açıklama da, “Tarihi İpekyolu güzergahı üzerinde bulunan ülkelerdeki kadın girişimciler ile Türkiye’deki kadın girişimcileri, İpekyolu’nun önemli şehirlerinden biri olan ve Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapmış Konya’da buluşturan İpekyol’unun Kadın Yolcuları adlı panele icra kurulu üyelerimiz katılım göstermişlerdir. Her geçen gün ekonomide kadına daha fazla ihtiyaç duyulduğu günümüz çağında düzenlenen bu tür paneller kadınlarımızı iş hayatlarında daha aktif rol almalarına yardımcı olmaktadır. Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu olarak ilimizde kadınlarımızın iş hayatlarında daha fazla yer almalarını sağlamak ve istihdamda kadın oranını artırmak adına bu tür organizasyonlara katılım göstermeye ve panellerde edinilen bilgi ve deneyimleri ilimiz kadınları ile paylaşmaya devam edeceğiz” denildi.

AKSARAY KADIN GİRİŞİMCİLER KURUL ÜYELERİ TOBB KONYA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN İPEKYOLUNUN KADIN YOLCULARI ADLI PANELE KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.