Kadın Girişimciler Kimsesiz Çocuklarla Buluştu

Kadın Girişimciler Kimsesiz Çocuklarla Buluştu
Ordu’nun Fatsa ilçesinde bulunan kimsesiz çocuklara Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler tarafından Belediye Spor Kompleksi’nde bir yemek verildi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bulunan kimsesiz çocuklara Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler tarafından Belediye Spor Kompleksi’nde bir yemek verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında düzenlenen yemeğe Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, FATSO Kadın Girişimcileri katıldı.

"23 Nisan’da çocuklarımızı unutmadık" diyerek sözlerine başlayan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, “Fatsa ilçesinin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak kadın girişimcilerimizin önderliğinde Fatsa Belediyemizin desteği ile bölgemizde yaşayan kimsesiz çocuklarımızı 23 Nisan haftasına özel farkındalık oluşturmak adına bu yemeğe düzenledik. Farklı bir atmosferi buradaki çocuklarımıza yaşatmak istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kimsesiz çocuklarla biraya gelmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirten FATSO Kadın Girişimciler Başkanı Ferhun Okan, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle imkanımız olsa da her ay biraya gelsek” diye konuştu.

ORDU’NUN FATSA İLÇESİNDE BULUNAN KİMSESİZ ÇOCUKLARA FATSA TİCARET VE SANAYİ ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER TARAFINDAN BELEDİYE SPOR KOMPLEKSİ'NDE BİR YEMEK VERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.