Kadın Girişimcilerden Kişisel Gelişim Semineri

Kadın Girişimcilerden Kişisel Gelişim Semineri
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki İl Kadın Girişimciler Kurulu, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde kişisel gelişim ve yaşam enerjisi konulu bir seminer düzenledi.İl Kadın Girişimciler Kurulu İc...

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki İl Kadın Girişimciler Kurulu, ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde kişisel gelişim ve yaşam enerjisi konulu bir seminer düzenledi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Bahar Yurt’un organize ettiği semineri İdea Danışmanlık’tan Kişisel Gelişim Uzmanı Gülsen Yangel verdi. Seminere Başkan Bahar Yurt’un yanı sıra İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Aytül Dizer, Birce Bilici, Derya Özkan, Songül Aktoprak, Gülçin Semizoğlu, Hatice Korkmaz, Kadriye Erol, Nagihan Tuna, Perihan Duman, Sebahat Kaya katıldılar. Seminerde Kişisel Gelişim Uzmanı Gülsen Yangel, kadın girişimcilere “Var olan gücümüzü ve yeteneklerimizi açığa çıkarma, beynimizi olumlu yönde düşünmeye zorlama, başarısızlık korkusunu yenme, bir fikri hayata geçirme” gibi konularda bilgiler verdi. Gülsen Yangel, seminerde ayrıca, “beyin, dil, zihin, beden kullanabilme yetkisi” olarak tanımladığı NLP konusunda da bilgi aktarımında bulundu.

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BÜNYESİNDEKİ İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU, ÇTSO KONGRE FUAR MERKEZİ'NDE KİŞİSEL GELİŞİM VE YAŞAM ENERJİSİ KONULU BİR SEMİNER DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.