Kadın Girişimcilere Sahte Para Ve Hırsızlık Semineri

Kadın Girişimcilere Sahte Para Ve Hırsızlık Semineri
Bartın Eminiyet Müdürülüğü tarafından Bartın Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine sahte para hırsızlık, telefon dolandırıcılığı gibi konularda seminer verildi.Bartın Emniyet Mü...

Bartın Eminiyet Müdürülüğü tarafından Bartın Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine sahte para hırsızlık, telefon dolandırıcılığı gibi konularda seminer verildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmekte olunan bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor. Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyede tutularak suç ve suçluyla mücadelede başarı sağlanması amacıyla yürütülen bilgilendirme faaliyetleri kapsamında bir bilgilendirme de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine yapıldı. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası‘nda verilen seminere kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerin sonunda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak yürütülmekte olunan projeler hakkında bilgiler de verilirken katılımcılara el broşürleri, şapkalar, ıslak mendiller ve araç kokuları da takdim edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.