Kadın Muhtardan Örnek Davranış

Kadın Muhtardan Örnek Davranış
Eskişehir Ihlamurkent Mahallesi Muhtarı Birsen Canbaz, Bursa’da özel eğitim gören engelli çocuklara dağıtılmak üzere başlattığı oyuncak kampanyasını sosyal medya sitesi üzerinden duyurdu.Mahalleden to...

Eskişehir Ihlamurkent Mahallesi Muhtarı Birsen Canbaz, Bursa’da özel eğitim gören engelli çocuklara dağıtılmak üzere başlattığı oyuncak kampanyasını sosyal medya sitesi üzerinden duyurdu.

Mahalleden toplanan oyuncakları Bursa’daki özel bir rehabilitasyon merkezindeki çocuklara hediye edeceklerini duyuran Canbaz, kampanyayı sosyal medya üzerinden paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Farklı projelerle özellikle ev hanımları ve mahallesinde ikamet eden vatandaşlara ulaşmaya çalışan Canbaz, oyuncak kampanyası ile engelli miniklerin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Birsen Canbaz, “Özel eğitime muhtaç çocuklar için oyuncaklarınıza talibiz” ifadeleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:

“Fazla bir şey istemiyoruz. Bebekler, arabalar, top, grup oyunları olursa daha güzel olur. Bu oyuncaklar Bursa Hayat Pınarı Özel Rehabilitasyon Merkezinde devlet desteği ile eğitim gören kardeşlerimiz içindir. Oyuncakları muhtarlığımıza bırakabilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederiz.”

ESKİŞEHİR IHLAMURKENT MAHALLESİ MUHTARI BİRSEN CANBAZ, SOSYAL MEDYA SİTESİ FACEBOOK ÜZERİNDEN ÖZEL EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLARA DAĞITILMAK ÜZERE OYUNCAK KAMPANYASI BAŞLATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.