Kadının Fendi Erkeği Yendi

Kadının Fendi Erkeği Yendi
Bolu’da evli ve bir çocuk annesi kadın, Bolu Belediyesi özel halk otobüsünde şoförlük yaparak ekmeğini kazanıyor. Bolu Belediyesi özel halk otobüsünde çalışan 45 yaşındaki Nuriye Öztürk, yolculardan b...

Bolu’da evli ve bir çocuk annesi kadın, Bolu Belediyesi özel halk otobüsünde şoförlük yaparak ekmeğini kazanıyor.

Bolu Belediyesi özel halk otobüsünde çalışan 45 yaşındaki Nuriye Öztürk, yolculardan büyük ilgi görüyor. Evli ve 1 erkek çocuk annesi olan Nuriye Öztürk, Bolu kent merkezi ile Bolu Dağı’nda bulunan Elmalık Köyü hattında çalışan belediye otobüsünün şoförlüğünü yapıyor. Otobüse binen yolcular ilk başta şaşırsa da daha sonra kadın şoförü normal karşılıyorlar. 7 senedir ticari taksi kullanan ve 15 günden bu yana halk otobüsünde çalışan Nuriye Öztürk, çoğu zaman yolcuların şaşırdığını ifade ediyor.

Kadın otobüs şoförü Nuriye Öztürk, “4 yıldan bu yana ağır vasıta araç kullanma yetkim var. Daha önce de 7 yıl ticari araç kullandım. 15 günden bu yana da Bolu Belediyesi özel halk otobüsünde işe başladım. İnsanların olumlu tepkileriyle karşılaşıyorum. Tepkiler çok olumlu. İşimi severek yapıyorum. İnsanların gidecekleri yere götürmek çok güzel” dedi.

Otobüste yolculuk yapan vatandaşlar ise, kadın sürücüyü görünce ilk başta şaşırdıklarını ancak bu durumun sevindirici olduğunu ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.