Kadınlar Fikir Meclisinde Bir Araya Geldi

Kadınlar Fikir Meclisinde Bir Araya Geldi
Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve Yunusemre Kent Konseyi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Yunusemre Fikir Meclisi projesinin “İŞ’te...

Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve Yunusemre Kent Konseyi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Yunusemre Fikir Meclisi projesinin “İŞ’te Kadın” konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Kılıç Kaya, Şule Uygur ve Hakan Akgöl ile sivil toplum örgütü, siyasi parti ve derneklerin kadın üyeleri, Yunusemre ve Şehzadeler Kent Konseyi Kadın Meclisi temsilcileri ile kadın girişimciler katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak çocuklara ve kadınlara yönelik projeler gerçekleştireceklerini kaydetti.

Çerçi, başta Yuntdağı olmak üzere çocuklara ve kadınlara yönelik hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

“Yunusemre Belediyesi olarak çocuklara ve kadınlara yönelik nasıl hizmetler yaptığımızı hep beraber göreceksiniz. Yunusemre Belediyesi olarak başta Yuntdağı olmak üzere her alanda hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hep beraber buna şahit olacaksınız. Bütün projeleri adım adım hayata geçireceğiz. Çocuk ve aile eğitimleri gerçekleştirerek onları daha aktif hale getirmeyi amaçlıyoruz. Kadınımız ailemizin direğidir. Kadınımıza büyük önem veriyoruz. Kadınlar bizim geleceğimizdir. Kadınlara yönelik projelerimiz devam edecek. Kadınlarımızın fikirlerini almak ve değerlendirmede bulunmak amacıyla bugünkü etkinliği gerçekleştiriyoruz. Sizlerin fikirleri bizim ve toplumumuz için değerlidir.”

“BAŞKANIMIZ BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ”

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise kadınların bugünkü etkinliğe katılarak kendilerini onurlandırdıklarını belirterek, “Böyle bir etkinlikte kadınlarımız ile buluştuğumuz için çok mutluyuz. Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirmedi. Bunun bir göstergesi Belediye Başkan Yardımcısı olarak sizlerle birlikte olmamdır. Biz Yunusemre Belediyesi olarak çok güzel sosyal projelere imza atacağız.“ dedi.

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzman Doktor Ümit Atman da böyle bir etkinlikte kadınlar ile buluşmalarından dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Şiddet başlı başına bir sorundur. Biz anneler evlat yetiştirirken çocuklarımıza iyi örnek olmalıyız. Dayak cennetten çıkma gibi sözlerden uzak durmalıyız. Şiddetin ne olduğunu öğretmeliyiz ki yeni sorunlar ile karşılaşmayalım.” diye konuştu.

Mevlana Düşüncesi Araştırma Manisa Derneği (MEDAR) yönetim kurulu üyesi Melek Dörtbudak ise kız erkek ayrımı yapmadan çocuklara haklarını aramayı öğretmeleri gerektiğini vurgulayarak, “Ayrıca çocuklarımıza haramı ve helali öğretmemiz gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan kadınlar etkinliğin oldukça faydalı geçtiğini dile getirerek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

KADINLAR FİKİR MECLİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.