Kağıtsporlu Şentürk, Dünya Tekvando Şampiyonası’nda İddialı

Kağıtsporlu Şentürk, Dünya Tekvando Şampiyonası’nda İddialı
Güney Kore’de Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Kocaeli Büyükşehirli tekvandocu Enes Şentürk, “Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.” dedi.Türkiye Tekvando...

Güney Kore’de Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Kocaeli Büyükşehirli tekvandocu Enes Şentürk, “Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.” dedi.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Konya’da gerçekleştirilen seçmelerde şampiyon olarak Dünya Şampiyonası’na katılma hakkını kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcusu Enes Şentürk Güney Kore’ye gidiyor. Başarılı tekvandocu Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü başkanı İslam Yücel‘i ziyaret ederek, şampiyona öncesi hedeflerini anlattı. Antrenör Cemal Temel’in de hazır bulunduğu ziyarette milli sporcu Enes Şentürk Güney Kore’de derece yapmak için mücadele edeceğini ifade etti. Şentürk, “Hedefim ülkemi ve kulübümü Dünya şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek. Bana destek olan İsa hocama, Cemal hocama, kulüp başkanımıza belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüp başkanı İslam Yücel ise yıldız sporcuya Güney Kore’de başarılı dileklerinde bulundu.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPORLU MİLLİ TEKVANDOCU ENES ŞENTÜRK, KORE'DE DÜZENLENECEK DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDE TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYİ AMAÇLADIĞINI SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.