Kağızman 2014-2014 Yeni Eğitim Dönemine Başladı

Kağızman 2014-2014 Yeni Eğitim Dönemine Başladı
Kağızman’da 2014-2014 yeni eğitim ve öğretim dönemi düzenlenen törenle start aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen programda istiklal alanında Atatürk anıtına çelenk koyma akabinde saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile eğitim öğretimd

- Kağızman’da 2014-2014 yeni eğitim ve öğretim dönemi düzenlenen törenle start aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen programda istiklal alanında Atatürk anıtına çelenk koyma akabinde saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile eğitim öğretimde yeni dönem resmen başladı. Meydandaki törenin ardından Kağızman Mustafa Yalçın ilköğretim okulu tarafından organize edilen açılış haftası etkinliklerine geçildi.

Programa kurum amirleri veliler ve öğrenciler katıldı. Burada bir konuşma yapan Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, yeni eğitim öğretim yılının bütün öğrencilere öğretmenlere ülkemize hayırlı olmasını diledi. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçenin eğitim seviyesini yükseltmek için çalılaşacaklarını söyleyen Deniz, velilerinde öğrenciler ile yakından ilgilenmelerini istedi.

KAĞIZMAN 2014-2014 YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.