Kahkaha Garantili Oyun ‘Abim Geldi’ Aliağa’da

Kahkaha Garantili Oyun ‘Abim Geldi’ Aliağa’da
Marc Comelettı’nın yazdığı birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Abim Geldi tiyatro oyunu İzmir’in Aliağa ilçesinde tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.Dünya prömiyerini daha önce Aliağa’da gerçekle...

Marc Comelettı’nın yazdığı birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Abim Geldi tiyatro oyunu İzmir’in Aliağa ilçesinde tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

Dünya prömiyerini daha önce Aliağa’da gerçekleştiren ve 3 gün boyunca Aliağa’da sahnelenen oyunun yönetmenlik koltuğunda Bora Severcan oturuyor. Aliağa Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenecek oyunda; Bekir Aksoy, Melda Gür, Volkan Severcan, Pelin Akil, Yeliz Şar ve Seyhan Şaşko gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Prömiyeri Aliağa’da gerçekleştirildikten sonra Türkiye’nin birçok şehrinde sahnelenen oyun, Aliağalılardan gelen yoğun talep üzerine Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aliağa’da bir kez daha sahneye konulacak.

OYUNUN KONUSU

Bir komedi yapımı olan oyunun senaryosu şöyle: Tansu, boğaz manzaralı bir evde Karadenizli hizmetçisi Fadik ile oturan yakışıklı bir mimardır. 3 ayrı ülkenin hava yollarından gelen 3 hostesi evlenme vaadiyle kandırıp birbirinden habersiz idare etmektedir. Ağabeyi Kamuran, Anadolu’da edebiyat öğretmenidir ve tayini İstanbul’a çıkmıştır. Hemen kardeşi Tansu’nun yanına gider ve artık evlenip bir aile kurmak istediğini ona dile getirir. Tansu ise ona sırrını açıklar ve bu hayatın da keyifli olabileceği konusunda ağabeyini ikna etmeye çalışır. Bu sırada 3 hostesin de aynı anda eve geleceği tutar ve işler iyice karışır. Kamuran, Tansu’yu kurtarmaya çalışırken işleri daha da berbat eder ve çıkılmaz bir hale getirir.

10 Temmuz Cuma günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunda saat 22.00’de sahneye konulacak oyunun biletlerinin 5 TL olduğu, biletlerinin Aliağa Belediyesi Sanat Evi gişeleri ve Biletix üzerinden temin edilebileceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.