Kahraman Tazeoğlu, Nazilli’de Sevenleri İle Buluştu

Kahraman Tazeoğlu, Nazilli’de Sevenleri İle Buluştu
Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinin 2. gün konuklarından Kahraman Tazeoğlu Şiir Dinletisiyle sevenlerini mest etti.Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali için...

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinin 2. gün konuklarından Kahraman Tazeoğlu Şiir Dinletisiyle sevenlerini mest etti.

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali için Nazilli’ye gelen Radyo Programcısı, Şair, Yazar Kahraman Tazeoğlu en güzel ve en çok sevilen şiirlerini sevenleri için okudu.. Kalabalık bir izleyici kitlesine şiirlerini okuyan ve sohbetler eden Kahraman Tazeoğlu Nazilli’de her yıl kültür sanat festivaline katılıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını bir daha ki senelerde de yine Nazilli’de sevenleri ile buluşmak istediğini belirtti. Yeniden Nazilli’de olmaktan dolayı hem mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirten Kahraman Tazeoğlu Nazilli Belediyesine ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti. Kahraman Tazeoğlu’nun programı nerdeyse Stendap Showa dönüşürken yaklaşık bir buçuk saat süren programıyla izleyicileri mest ederek gönüllerini fetih etti.

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinin 2. Gün konuğu olan ve Türkiye’nin en çok okunan yazarları arasında yer alan yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, gittiği her imza gününde ve şiir dinletilerinde yoğun bir hayran kitlesiyle karşılaşmasına hiç şaşırmadığını belirterek, "Benim kitaplarımı kitap okumayı sevmeyenler okuyor. Hayatlarında kitaba yer olmayanların da eline kitap vermiş olmak beni inanılmaz mutlu ediyor" dedi.

Kahraman Tazeoğlu’nun programı sonrasında 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline katılımından dolayı MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Deniz Depboylu Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan çiçek buketi ile uzun yaşam paketini Kahraman Tazeoğlu’na sunarak teşekkür etti. Radyo Programcısı, Şair, Yazar Kahraman Tazeoğlu programının sonunda kitaplarını sevenleri için imzaladı.

KAHRAMAN TAZEOĞLU NAZİLLİ’DE SEVENLERİYLE BULUŞTU. NAZİLLİ BELEDİYESİ 6. KÜLTÜR SANAT VE EDEBİYAT FESTİVALİNİN 2. GÜN KONUKLARINDAN KAHRAMAN TAZEOĞLU ŞİİR DİNLETİSİYLE SEVENLERİNİ MEST ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.