Kahramanlar Halkı İftarda Buluştu

Kahramanlar Halkı İftarda Buluştu
Konak Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin farklı semtlerinde başlattığı iftar sofraları bu kez Kahramanlar semtinde kuruldu. Mahalle kültürünün hala kaybolmadığı semtte düzenlenen bin 500 kişilik iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

- Konak Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin farklı semtlerinde başlattığı iftar sofraları bu kez Kahramanlar semtinde kuruldu. Mahalle kültürünün hala kaybolmadığı semtte düzenlenen bin 500 kişilik iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Masaların dolup taştığı iftara Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun ön planda tutulduğu yemek öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Sema Pekdaş, mahalleliyle selamlaştı. İlk kez bir belediye başkanıyla aynı masada yemek yeme fırsatı bulan semt sakinleri Pekdaş’la sohbet etti. İlgi ve sevgiyle karşılaşan Pekdaş, Ramazan ayında dayanışmanın, paylaşmanın ve dostluğun daha büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. İftar sonrası Kahramanlar semtinin tarihi spor kulübü Çayırlıbahçe’nin dernek binasına geçen Pekdaş burada çay içip vatandaşlarla sohbet etti. Semt sakinlerinin sorunlarını dinleyen Pekdaş, herkesle kucaklaşan, birlikte üretip ve hakça paylaşan bir yerel yönetim anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

.

KAHRAMANLAR HALKI İFTARDA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.