Kahramanmaraş Gazetelerinde Bu gün

Kahramanmaraş Gazetelerinde Bu gün
Mayıs 2016 Salı günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

3 Mayıs 2016 Salı günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: “600 YILLIK SANCAĞIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Bugün gazetesi tarafından ortaya çıkarılan 600 yıllık sır sancağın gizemi Alaüddevle Bozkurt Han’ın Veliahtı Şahruh Mehmet Bey’in torunlarından Dulkadiroğlu Dernekleri Genel Başkanı Hakan Türker Dulkadiroğlu’nun açıklamalarıyla çözüldü. Şehzade Dulkadiroğlu; “ O sancak Dulkadiroğlu devletimizin savaşa giderken yanında taşıdığı sancaktır” dedi.

MANŞET GAZETESİ:  “ÇOÇUKLARIMIZ BANA EMANET YİĞİDİM" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde terör örgütü PKK ile mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal (35) memleketi Kahramanmaraş’ta toprağa verildi. Şehidin eşi Sibel Duyğal, “ Çocuklarımız bana emanet yiğidim” diyerek ağıt yaktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.