Kahramanmaraş Gazetelerinde Bu Gün

Kahramanmaraş Gazetelerinde Bu Gün
30 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler

30 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: “BU GÖREV BENİM DEĞİL KAHRAMANMARAŞ’IN" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak memleketi Kahramanmaraş’ta coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Havaalanından sonra Şeyhadil Mezarlığına geçerek önce şehitlik ziyaretinde sonrasında ise Babasının mezarını ziyaret etti. Kaynak, görevin kendisine değil Kahramanmaraş’a verildiğini belirterek gittiği tüm programlarda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MANŞET GAZETESİ: "SON TERÖRİST TESLİM OLUNCAYA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK” Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez seçilen Kahramanmaraşlı Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 65. Hükümetin kurulmasının ardından ilk ziyaretini memleketi Kahramanmaraş’a yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.