Kahramanmaraş Halkını Maçlara Davet

Kahramanmaraş Halkını Maçlara Davet
Haydi Kahramanmaraş Hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Fırtınası esecek. Cumartesi günü Batıpark kapalı Spor salonunda Voleybol takımımız Trabzonspor’u konuk edecek.

Haydi Kahramanmaraş Hafta sonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Fırtınası esecek. Cumartesi günü Batıpark kapalı Spor salonunda Voleybol takımımız Trabzonspor’u konuk edecek. 7 Maçta 7 galibiyet alan Filenin edelerinde Hedef mutlak galibiyet. Takımımıza destek için saat 14.00’da Batıpark Kapalı Spor salonunda buluşalım.

Tarih: 29.11.2014 CUMARTESİ

Yer: Batıpark Kapalı Spor Salonu

Saat: 14.00

Rakip: Trabzonspor

Giriş: Ücretsiz

FUTBOL MAÇINA DAVET

Pazar  günü ilimiz 12 Şubat  Stadyumunda Oynanacak olan KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR – Anadolu Üsküdarspor maçına, Ben Kahramanmaraş’lıyım diyenler Kahramanmaraş’ı seviyorum diyenler, İyi günde, kötü günde her daim takımlarının yanında olanlar tüm randevularınızı iptal ediniz Pazar  günü KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORUMUZA destek için 12 Şubat  stadyumundaki yerinizi alınız.. Maça gelirken formalarımızı giyelim, Atkılarımızı alalım ve mutlaka tüm arkadaşlarımızı, akrabalarımızı maça getirelim. Bu şehri ve bu takımlarımızı ne kadar çok sevdiğimizi, iyi günde kötü günde her zaman Kahraman Şehrimizi Temsil eden Takımlarımızın arkasında olduğumuzu herkese gösterelim.

Tarih: 30.11.2014 PAZAR

Yer: 12 Şubat Stadyumu

Saat: 13.30

Biletler : 1 TL

Rakip: Anadolu Üsküdar 1908

Unutma Sen Yoksan, Bir Kişi Eksigiz

Kahramanmaraş'lı Takımlarına Sahip Çık...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.