Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu, Başkan Okay’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu, Başkan Okay’ı ziyaret etti
Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu, Başkan Okay’ı makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu, Başkan Okay’ı makamında ziyaret etti.

Platform çatısı altında bulunana Dernek Başkanları ile yapılan ziyarette, platformun amacı ve yapılan çalışmalar Başkan Okay ile paylaşılarak yapılacak olan çalışmalar da Dulkadiroğlu Belediyesi ile yapılacak olan etkinliklerde ortak hareket etme konusunda paylaşımlarda bulunuldu. Dulkadiroğlu Belediyesinin hizmet bünyesinde bulunan Kıraathane de yapılacak olan Tarih, Kültür ve Turizm söyleşileri gününe Başkan Okay ayrıca davet edildi.

Platform Başkanı Ahmet Kolutek yaptığı konuşmasında, ‘’ Tarih Kültür ve Turizm Platformu olarak çeşitli bir birliktelik yapısına sahibiz. Derneklerin bir araya gelmesi oluşturduğumuz platform Kahramanmaraş için her alanda çalışmalarına 9 ay önce başlamış bulunmaktaydı. Bu geçen sürede bir çok etkinliğe imza attı. Dernek Başkanları ile aldığımız ortak kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu çalışmalar sırasında ziyaretlerde bulunarak, yaptığımız çalışmalarda da Belediye Başkanlarımız, STK başkanlarımız, Mülki amirlerimiz ziyaret ederek onlarında desteğiyle birlikte çok daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyoruz. Eğitim paketlerimizi dağıtmaya devam ediyoruz. Konferanslar düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz. Kıraathane de düzenlemiş olduğumuz söyleşi günlerinde Osmanlı Tarihi söyleşilerimiz devam edecek. Bilgi paylaşımı içinde derdimiz Kahramanmaraş’ı daha iyi yerlere getirmek, yanlış gördüklerimizi gündeme taşımak. Tarihi ve Kültürü ile Medeniyet Şehri olan bir Kahramanmaraş’ı gelecek nesillere bırakmak olacaktır. ‘’ dedi.

1-20160924135136.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek konuşmasına şöyle devam etti.

Başkan Okay konuşmasında Turizmin önemine değinerek, ‘’ Kahramanmaraş Tarihi ve Kültürü ile Turizmin gözbebeği olacak bir şehir. Bu şehir için bizlerde yapılan çalışmalara her zaman destek olmaya özen gösteriyoruz. Bu kadar derneğin bir araya gelmesi Kahramanmaraş gibi bir yerde çok zor. Tarih Kültür ve Turizm Platformu olarak bunu başarmanız ayrıca bir başarıdır. Çeşitli derneklerin Kahramanmaraş için bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Yapılan çalışmalar da Dulkadiroğlu Belediyesi olarak elbette elimizden gelen yardımı yapacağız. Amacımız Kahramanmaraş, ortak kaygımız Kahramanmaraş. Her kesimi kucaklayan bir platform olması hasebi ile de bu başarıyı kutluyorum. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak teşekkür ederim.’’ Dedi.

Program sonrası toplu fotoğraf çekimi sonrası Başkan Okay’a Dernek Başkanları ayrıca teşekkür etti.

2-20160924135136.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.