Kahramanmaraş Temizleniyor

Kahramanmaraş Temizleniyor
Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz bölücü hain darbe denemesi sonrasında kurumlarda görevden almalar devam ediyor. Sıra Hastanelere geldi

Ülkemizin huzurunu bozmak, devletimizi yıkmak amacıyla TSK’da Paralel Devlet Yapılanması diye tabir edilen Fettullahçı törör örgütü üyelerine yönelik yapılan operasyonlar tam gaz devam ediyor.

Türkiye genelinde yaklaşık 60 bin dolaylarında kamu görevlilerine işten el çektirilerek açığa alınırken Kahramanmaraş’ta da aynı temizlik devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü 600 kişiyi açığa almasıyla başı çekerken, Sütçü İmam Üniversitesinde de  akademisyen ve memur olmak üzere 90 kişiye görevden el çektirildi. Emniyet müdürlüğünde açığa alınan personel sayısı 165 olurken 80 polis tutuklandı.  Adliyede bu sayı 28 olurken 3 kaymakamda açığa alındı. Vergi Dairesinde 14 personel açığa alınırken, Kahramanmaraş Müftülüğünde bu sayı 20’ye ulaştı.

SGK, Tapu Müdürlükleri, DSİ, Gençlik Spor İl müdürlğü gibi kurumlarda da açığa almalar devam ederken Kahramanmaraş Kamu Hastanelerinde de düğmeye basıldı. Doktor ve diğer memurlar olmak üzere şu ana kadar 100 civarında personelin açığa alma işlemi devam ederken bu sayının artması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.