Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım

Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım
Kahramanmaraş Akyıldız Grubu tarafından yapılan 5 yıldızlı Clarion Hotel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 Kahramanmaraş AKYILDIZ Grubu tarafından yapılan 5 yıldızlı Hotel düzenlenen programla hizmete açıldı. Programda konuşma yapan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer; “Şehrimiz için bir emek sarf edilirse onun mutluluğunu büyük bir onurla paylaşıyoruz. Kenti güçlü kılan kentin ürettikleridir. Bu yatırımla beraber şehrimiz Turizm sektöründe ev sahipliği yapabileceği bir misafir yerine daha sahip oldu. Bu otelde emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise; “Şehrimiz adına çok mutlu bir an. Artık 5 yıldızlı bir otelimizi şehrimize kazandırdık. Turizm alanında belirli bir noktaya gelinmesi için bunun altyapısının oluşturulması gerekiyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Turizm alanından şehrimizin faydalanması için elimizden gelen çapayı sarf edeceğiz. Şehrimize Otel ve Turizm alanında yatırımlar bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

  Son olarak Kahramanmaraş AKYILDIZ Grubu yönetim kurulu Başkanı Ramazan Tekinşen ise programa katılan konuklara teşekkür ederek; “Yaklaşık 30 ülkede 6 bin 300 otel zinciri olan bir kuruluşla yolumuza devam edeceğiz. Bu otelimizi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher açılış duasını yaptı ardından açılış kurdelesi kesilerek Hotel hizmete açıldı.

Törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin, Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişabat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Organize Sanayi Başkanı Abdullah Çinkay, eski Milletvekili Sıtkı Güvenç, KMTSO Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Beşen, Büyükşehir Meclis Başkanı Cemal Tanrıverdi, İl Kültür Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım

Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım

Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım

Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım

Kahramanmaraş’a 5 Yıldızlı Yatırım

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.