Kahramanmaraşspor'da hatıra bilet satışı

Kahramanmaraşspor'da hatıra bilet satışı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'a, sahasında 14. haftadaki Pendikspor maçında çıkan olaylardan dolayı,...

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'a, sahasında 14. haftadaki Pendikspor maçında çıkan olaylardan dolayı, Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından bir maç sahasında seyircisiz oynama cezası verildi.

Kahramanmaraşspor yöneticileri, Özel İdari İş Merkezi önünde kurulan stantta Kahramanmaraşspor, Hacettepe maçının hatıra biletini satışa sundu. Kahramanmaraşsporlu futbolcular da bilet satış alanına gelerek vatandaşla hatıra bileti satışı yaptı.

Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, 14. hafta maçında yaşanan olaylardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendisine de ceza verildiğini söyledi.

Geçen hafta istenmeyen olayların yaşandığını hatırlatan Ceyhan, şunları kaydetti:

"Ama sahada yaşanan olaylarla verilen ceza paralel miydi? Bence değildi, bence haksız bir cezaydı. Futbol Federasyonunu ve raporu tutan ilgilileri, temsilci başta olmak üzere kınıyorum. Orada olaylar oldu, ben kulüp başkanı olarak elimden geleni yaptım. Maçtan sonra bize teşekkür eden temsilci arkadaşlar, daha sonra benim için 21 gün, diğer bir yönetici arkadaş için ise 100 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Ama saha kapatılacak kadar olaylar olmadı. Önemli değil bu zorluklar bizleri daha da güçlendiriyor. Kahramanmaraş taraftarları seyredemeyecekleri maçın hatıra biletlerini satın alarak takımına sahip çıkmanın, birlik ve beraberliğin ne olduğunu bu erdemli duyguyu herkese göstermiş oldu."

ABİD VANLI BAŞKANA DA BİLET SATTILAR

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı iken Elazığ'a Basın İlan Kurumu Müdürü olarak atanan Abid Vanlı'ya da Klüp Başkanı Fatih Ceyhan hatıra bilet satışı yaptı.

Teknik direktör Mehmet Bulut, taraftarların kendileri için çok önemli olduğunu, kazanılması gereken bir maça çıkacaklarını, 3 puan almayı hedeflediklerini belirtti.

 

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.