Kahramanmaraş’ta Deniz Keyfi

Kahramanmaraş’ta Deniz Keyfi
AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, vatandaşlara deniz keyfi yaşatacak kumsalı olan müthiş bir vizyon projesini kamuoyuna açıkladı.

Kahramanmaraş'ta büyük bir heyecan uyandıran ve kente çağ atlatacak dev bir projeye imza attı.  AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, vatandaşlara deniz keyfi yaşatacak kumsalı olan müthiş bir vizyon projesini kamuoyuna açıkladı. Erkoç, sular şehri olarak bilinen Kahramanmaraş’ta zengin su rezervlerinden yararlanılarak şehrin ortasından su kanalı geçirileceğini söyledi.  Diğer bir projede ise Kahramanmaraş halkını teleferik ile gezdirip doğa sevgisini yaşatacağını belirtti.

655-244.jpg

  KANALDA SU SPORLARI YARIŞMASI YAPILACAK

Kahramanmaraş’ın Ahır Dağı’na yapılacak olan teleferik ile isteyen vatandaş şehri tepeden görme imkanına sahip olacak isteyen deniz özlemini gidererek turizmin de söz sahibi olmasını sağlayacak. Ayvalı Baraj suyunu kanal projesi ile birleştirilecek proje barajda yapılacak olan başta triatlon sporu, dragon bot yarışları, su kayağı gibi birçok ulusal ve uluslararası yarışmalar da yapılabilinecek.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç vizyon projelerinin gerçekleşmesine bütün halkımızın şahitlik edeceğini söyledi. Erkoç, “Kahraman şehrimiz turizmin gözbebeği olacak.  Avrupa ile yarışacak modern bir kentimizi kısa bir süre içinde yeniden inşa edilecektir” diye konuştu.

654-132.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum