Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
27 Ağustos 2015 Perşembe günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: "SODES'TEN PROJEYE DESTEK" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Sosyal Destek Programı (SODES), Kahramanmaraş'ta 2015 yılı için yapılan proje başvurularından 15 tanesine destek verecek.

MANŞET GAZETESİ :ONİKİ ŞUBAT ĞÖÇTE DULKADİROĞLUNU İKİYE KATLADI" manşeti ile okurlarının karşısına çıktı. Manşet haberinde; Kahramanmaraş, büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra şehir merkezi Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçesi olarak ikiye bölündü. Onikişubat, bulunduğu coğrafi konumun, planlı yapılaşma ve diğer birçok faktörün etkisiyle 2014 yılında çevre illerden en fazla göç alan ilçe sıralamasında birinci sırada yer aldı.

KAHRAMANKENT GAZETESİ: " AMBULANS HELİKOPTAERLER İNSAN HAYATINA VERİLEN ÖNEMİN GÖSTERGESİ" manşeti ile çıktı. manşet haberinde; Acil Sağlık Hizmetleri Komisyon Komisyonu'nun (ASKOM) 31. Olağan toplantısında konuşan Helikopter ambulans kaptan pilotu Mehmet Büyüktuncel, ambulans helikopterlerinin insan hayatına çok önem verdiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.