Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
31 Ağustos 2015 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: "VEKİLLİK KAPISI KAPANDI" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde;1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler için AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı'nın aldığı kararlar çevresinde; İl ve İlçe Bakanları, İl Ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Ve Belediye Başkanları'nın istifaları yasaklandı. İstisnai bir durum olmadığı sürece bu görevleri yürütenlere, vekillik kapısı kapandı.

 MANŞET GAZETESİ :ÜRETEN ÇİFTÇİ KAZANAN TÜCCAR" manşeti ile okurlarının karşısına çıktı. Manşet haberinde; Bahçe ve tarlada domates üretimi yapan üreticiler hasatlarını toplamaya başladı. Piyasada domatesin bol olması dolayısıyla fiyatlarda düşüş yaşanması çiftçiyi zora soktu. Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya,"Her zamanki gibi üreten çiftçi kazanan tüccar oluyor" dedi.

YORUM GAZETESİ:  “KUM YÜKLÜ TIRLAR ÖLÜM SAÇIYOR İDDİASI” manşeti ile çıktı. Manşet haberinde; Kırıklı Mahallesi sakinleri, mahallelerinde bulunan kum ocağına ait tırların mahalle arasındaki sokakları kullanması nedeniyle evlerin duvarlarının çatladığını ve evlerinin sürekli toz ve kum içerisinde kaldığını ifade ettiler.

YİNE MEDYA GAZETESİ (HAFTALIK): "ŞEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANDI" manşeti ile çıktı. manşet haberinde; Yüksek Seçim Kurulu'nca (YSK) 1 Kasım'da yapılacak 26. dönem milletvekili genel seçimi için hazırlanan takvim kapsamında secimin başlangıcı 31 Ağustos olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.