Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
1 Eylül 2015 Salı günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: "TÜRK AİLEYE SURİYELİ GELİNLER" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş'ta yaşayan Yakup Ulus, hem kendisi hem de iki oğluna Suriyeli gelin aldı. Baba ve iki oğluyla evlenen Suriyeli kadınlar, dün yeminli tercümanlar eşliğinde resmi nikah kıydırdı.

 MANŞET GAZETESİ :VATANDAŞ LİSTELERİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR" manşeti ile okurlarının karşısına çıktı. Manşet haberinde; Yaptığı halk röportajlarıyla sokağın sesini sayfa sütunlarına taşıyan Manşet Gazetesi bu kez sokakta yaşayan halka milletvekili listelerinin değişip değişmemesi yönünde soru yöneltti.Röportaja katılan vatandaşların büyük bir çoğunluğu özellikle iktidar partisinin vekil listesinin değişmesini istiyor.

DİRİLİŞ HABER (HAFTALIK): "SAĞLIKTA BİR NUMARA OLACAĞIZ" manşeti ile çıktı. manşet haberinde; Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Semih Yancar, Kahramanmaraş'taki hastanelerin sıkıntılarını, yapılan ve yapılacak olan yeniliklerimizi gazetemize anlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.