Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
3 Eylül 2015 Perşembe günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: "153’Ü ARAYIN" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş’ da denetim azlığından ve birçok noktada denetimsizlikten şikayetçi olan vatandaş Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Eyüp Karataş, “153’ü arayın” dedi. Kentin muhtelif yerlerinde denetim yapılmadığı iddialarına cevap veren ve vatandaştan destek bekleyen Karataş, “Bizim günlük hareket halinde ekiplerimiz var. Ancak öyle oluyor ki ekip geçtikten beş dakİka sonra zabıtalık bir durum olabiliyor. Bu durumda en büyük görev vatandaşa düşüyor. 153’ü aradıkları anda müdahale edecektir.

KAHRAMANMARAŞ GAZETESİ (HAFTALIK): "HANGİ TABELAYA İNANACAĞIZ?" manşeti ile çıktı. manşet haberinde: Kahramanmaraş’ın nüfusu giriş tabelalarında ayrı ayrı gösteriyor, geçtiğimiz günlerde şehrin farklı noktalarından giriş yaparken dikkatimizi çeken bir durum ortaya çıktı. Her girişteki tabelada şehrin nüfusu farklı yazıyordu…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.