Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi

Kahramanmaraş’ta Gazetelerin Gündemi
25 Kasım 2015 Çarşamba günü Kahramanmaraş’ta yayın yapan günlük ve haftalık gazetelerden ofisimize gönderilen yayın organlarında şu konuları gündeme getirdiler.

BUGÜN GAZETESİ: "GÖZÜMÜZ AYDIN" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Mahir Ünal’ın Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer alması Kahramanmaraş’ta yer alması Kahramanmaraş’ta sevinçle karşılandı.

MANŞET GAZETESİ : "ARTIK BAKANIMIZ VAR" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş yıllardır özlem duyduğu bakanına 64’üncü hükümet ile kavuştu. Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kültür Ve Turizm Bakanı olurken Kahramanmaraş eski Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu’nun eşi Sema Ramazanoğlu da Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu

YİNEHABER GAZETESİ: "GÖZÜMÜZ AYDIN" Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Yeni Kabinede Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın Kültür ve Turizm Bakanı olurken, eski milletvekilimiz Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu’nun eşi Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev alacak.

KAHRAMANMARAŞ GAZETESİ (HAFTALIK): “KİTAP FUARINA HAREKET GETİRDİ” Manşeti ile okurlarıyla buluştu. Manşet haberinde; Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kitap ve Kültür Fuarı şehre hareket getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.